Crida internacional per a convocar el Tribunal Permanent dels Pobles (TPP)

Tribunal Permanent dels Pobles. Sessió sobre la violació amb impunitat dels Drets Humans de les persones Migrants i Refugiades. Barcelona 8 juliol 2017 des de les 9.30 a 20 hs Aula Magna de la Universitat de Barcelona UB Edifici històric de Pl Universitat, Gran via de les Corts Catalanes 585.

Objectiu del procés PPT L’objectiu d’aquest procés i les Sessions del PPT és identificar i jutjar la “cadena” de corresponsabilitat en tot el viatge migratori i de refugiades que implica la violació sistemàtica i generalitzada dels drets humans que demanen acció urgent i accés a la justícia. Aquest és un procés que busquem construir des de baix, amb les persones més involucrades i directament afectades des de les organitzacions de migrants i refugiades.

Procés consultiu: Al desembre de 2016 i al març de 2017 s’han reunit a Barcelona les organitzacions convocants, la Plataforma Transnacional de Migrants d’Europa (TMP-E), el Centre Filipí-Barcelona, ​​ACATHII-Barcelona, ​​l’Institut Transnacional, TNI i preparar les primeres etapes cap al PPT. d’aquestes reunions es va acordar sol·licitar formalment al PPT que celebrés una sessió sobre el règim fronterer de la UE i les violacions dels drets dels pobles migrants i refugiats.

El Tribunal Permanent dels Pobles ha acceptat la Petició i el llançament del PPT se celebrarà a Barcelona del 7 al 8 de juliol de 2017. Les sessions, amb data encara per confirmar, tindran lloc el 2018.

Programa TPP http://transnationalmigrantplatform.net/?page_id=875