Avenços en la tramitació de Nacionalitat

AVANÇOS! Tots els expedients de nacionalitat per residència que portem es troben des d’aquests dies de 2018 en el següent estat: “OBERT – EN TRAMITACIÓ”, deixant enrere l’estat “Registrat” ​​que tenien els expedients presentats des de novembre de 2015.

Des que va entrar en vigor el Reial Decret 1004/2015, pel qual es regula el NOU PROCEDIMENT per a l’adquisició de la nacionalitat espanyola per residència. Significa el primer avanç que reflecteix la seu electrònica del Ministeri de Justícia en la tramitació real i efectiva dels expedients pel nou procediment.

Esperem que aquest inici en les gestions dels expedients permeti assolir el 2018 el compliment de la normativa que estableix el termini d’un any perquè l’administració dicti una resolució sobre la sol·licitud de nacionalitat presentada.

Pots consultar l’estat del teu expedient en el següent link

https://sede.mjusticia.gob.es/eConsultas/inicioNacionalidad

Si vols iniciar tu mateix la teva sol·licitud de nacionalitat espanyola per residència, tota la info a aquest link

http://www.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Portal/es/ciudadanos/tramites-gestiones-personales/nacionalidad-residencia

Dubtes o consultes

Truca’ns 644.210.480

info@lexcoop.com