Nova Secció de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social de l´ICAB

LEXCOOP s´alegra de poder posar el seu petit gra de sorra, en l´expansió del model cooperatiu de la tan necessària economia social i col.laborativa, tot participant en la iniciativa de creació de la nova Secció de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social de l´ICAB. És un plaer i un motiu d´inspiració per a nosaltres compartir debat, coneixement i empenta innovadora, amb les companyes advocades i les companyes cooperatives.

Animem a inscriure’s a la nova Secció de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social a totes les companyes i companys advocades que estiguin interessats en l´economia social i el cooperativisme. Per a fer-ho, s´ha d’accedir a l´”àrea personal” al web ICAB i dins l’ apartat “participació col·legial” buscar l’opció de la Seccióde Dret Cooperatiu i de l’Economia Social.